Hey, ik ben Nelly!


'Ik inspireer mijn omgeving met positieve energie.  Inspireren, zorgen, 'verlichten', ondersteunen en begeleiden waar en wanneer jij het nodig hebt is mijn zielenmissie.'

Geboren als hooggevoelig meisje, terecht gekomen in een wereld georiënteerd op denken, geraakte ik als ingenieur steeds meer verwijderd van mezelf tot ik niet meer verder kon en de rekening met een grote burn-out voorgeschoteld kreeg.


Met veel hulp en daadkracht (trainingen, coachings, therapieën, spirituele ceremonies en meer) worstelde ik me door de pijnen heen en mocht ik stilaan terug geboren worden in mijn eigen ik, mijn eigen kern. 


Door de pijn van het zien hoe mijn dochter de jaren nadien  voor haar leven vocht en ik alles in het werk stelde om haar transformatie vanuit liefde te ondersteunen, vond ik opnieuw de kans en kracht om veel delen van mezelf en mijn eigen innerlijke kind verder te helen.

 

Het gaat allemaal niet vanzelf en het is regelmatig best wel spannend of pijnlijk; maskers af, hart volledig open en diepe kwetsbaarheid.

Maar de enige manier hoe ik wil leven en wil manifesteren is vanuit Liefde, dankbaarheid en het vertrouwen te mogen zijn wie ik ben.

Nu leef ik in vrijheid en doe ik het werk wat ik ontzettend leuk vind en waar ik veel energie en voldoening uit haal. Ik ervaar dankbaarheid, innerlijke rust, energie en daadkracht om te doen waar mijn hart blij van wordt. De liefde voor het leven was nog nooit zo groot!  De groei gaat elke dag verder.

Opleidingen en inspiraties

Lomi Lomi massage (WoW Ricardo)

Massagetherapeute (Beauty and Lifestyle Academy)

Ayurvedische massage (Beauty and Lifestyle Academy)

Voetreflexologie (Beauty and Lifestyle Academy)

Reiki inwijding I (Griet Heylen)

Integrale Coaching (Your Coach)

Horse Reflected Coaching (I For Horse)

Insights Discovery (Blauw Konijn)

Mindfullness

Burn-Out begeleiding (MC Ternat)

De kunst van Feedback geven en ontvangen (The tipping Point)

Veerkracht in tijden van verandering (The tipping point)

NLP (Yourcoach)